Kunstexpositie | De verbinding tussen het aardse en het kosmische

Kunstexpositie Remko Smallenbroek | Galerie van Slagmaat Woerden

Lief mens,

Graag nodig ik je via deze weg uit voor mijn kunst expositie:

“De verbinding tussen het aardse en het kosmische”

Geïnspireerd door de Australische Aboriginals het aardse en het kosmische met elkaar verbonden. Organische lijnen en kleurrijke vormen verbonden met patronen die hun oorsprong vinden in de heilige geometrie. Daar waar alles al met elkaar verbonden bleek.

Voel je uitgenodigd om te komen kijken op:

18 – 19 & 25 – 26 maart

Galerie van Slagmaat
Leidsestraatweg 36
3443 BV Woerden
Van 10 – 17 uur

Ik voel me blij en dankbaar dat ik, met het exposeren van mijn werken, juist in deze toch wat gekke tijden wat extra licht en liefde kan brengen. Schilderen is tenslotte iets wat ik met veel liefde doe en door middel van mijn werken hoop ik dat zo een beetje door te kunnen geven.

In de bijlage vindt je de informatie flyer, voel je vrij deze door te sturen.

Hopelijk tot tijdens de expositie.

Mooie dag,

Remko Smallenbroek
www.remkosmallenbroek.com
@remkosmallenbroek.art
0643007297

Geef een reactie