Welkom

"Om oude muren werkelijk te kunnen afbouwen, dienen alle bouwstenen eerst weer opgepakt en gezien te worden"

Mijn naam is Remko, geboren in 1985 te Woerden. Tot en met 2018 ben ik in de Sales wereld werkzaam geweest. Waarvan de laatste jaren als Internationale Account Executive.

In 2014 heb ik een burn out gehad. In deze periode ben ik gaan inzien dat het fundament waar ik mijn leven op gebouwd had niet bepaald constructief voor me was. Dat het vooral een fundament was van onzekerheden, angsten, pijn en ongemak niet willen voelen. Dit met als resultaat dat ik een leven aan het leiden was van controle houden en vooral heel erg mijn best deed niet de “echte” ik te laten zien.

Met dit besef ben ik me eerst gaan bezighouden met het schoonvegen van mijn eigen straatje. Ik heb hierbij wegen bewandeld die me via reguliere therapie ook geleid hebben langs Tantra, Mannenwerk, Systemische werk/familieopstellingen en lichaamsgerichte therapie. Ik heb de stilte ontdekt tijdens verschillende (stilte) retraites en mediteer nog steeds erg graag. Ook heb ik een tijdje door Nepal en Peru mogen reizen.

In deze periode heb ik ook de kracht  van creativiteit ontdekt. Ik ben gaan schilderen en heb daarbij geleerd naar de diepere betekenis van een schilderij of tekening te kijken.

De weg die ik gegaan ben is echt niet altijd een “walk in the park”geweest. Het is een weg geweest van veel vallen, steeds weer leren, een stukje lichter worden, opstaan en weer verder gaan.

Misschien is mijn grootste ontdekking wel dat er in het midden van de meest ellendige chaos ook altijd ruimte en vrijheid te vinden is.

Vandaag de dag laat ik me graag inspireren door verschillende leraren uit de Non Dualiteits stroming. Denk hierbij aan Rupert Spira, Adyashanti en Alexander Zöllner.

In 2020 heb ik de opleiding Non Duale Coaching en Therapie van Alexander Zöllner afgerond.

LEES HIER MEER OVER MIJN COACHING