Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.

Sri Nisargadatta Maharaj

Rusten in Non Duaal Gewaarzijn | Een drieluik in Non Dualiteit

Mind | Body | Soul

Non Dualiteit is de erkenning dat er onder de veelheid en diversiteit aan ervaringen die het leven biedt, een enkelvoudige, oneindige en onzichtbare realiteit ligt wiens natuur puur bewustzijn is. De erkenning van deze realiteit is de bron voor blijvend geluk en de basis voor vrede tussen alle individuen, gemeenschappen en landen.

Gek genoeg zijn we als mensheid, zo ongeveer collectief, deze realiteit vergeten. We denderen vaak maar door, van de ene zogenaamd vaste situatie naar de volgende en proberen hierbij de mooie momenten vast te grijpen en de minder mooie zo snel mogelijk te vergeten. Maar wat zou er gebeuren als je zou ervaren dat je niet alleen die ene golf bent dat ene moment, maar werkelijk de hele oceaan? Zou de manier van hoe je naar de verschillende situaties kijkt niet radicaal veranderen?

Zou er dan niet een oneindige ruimte te vinden zijn om iedere situatie in vrijheid te beleven? Nota bene een vrijheid die er altijd al geweest bleek te zijn.

De grap is alleen dat we ondanks dat blijkt dat we altijd al deze oneindige vrijheid geweest zijn, er wel een onderzoek voor nodig is. Een onderzoek waarin je dat wat je werkelijk bent steeds weer herkent en erkent, en waardoor het uiteindelijk een steeds meer solide basis zal vormen om ook je leven daadwerkelijk uit te leven. Dit onderzoek gaan we tijdens het komende drieluik doen.

 

We zullen onderzoeken:

Ben ik werkelijk wie ik denk dat ik ben?

Ben ik werkelijk dit lichaam?

Als er dan een oneindige vrijheid te vinden is wat wil er dan geleefd worden?

 

We zullen rusten in Non Duaal gewaarzijn.

Workshop Non Dualiteit Remko Smallenbroek Bewustzijnscoaching in Utrecht

Wat kun je verwachten.

Aan de hand van een vast onderwerp per avond (Mind, Body, Soul) zullen we actief en ervaringsgericht onderzoeken hoe Non Dualiteit/ een ruimere staat van gewaarzijn ervaren kan worden en hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijks leven. We gaan dit onderzoek doen door gebruik te maken van diverse meditatie en visualisatie oefeningen, we passen creativiteit toe (Je hoeft overigens niet “creatief” te zijn) en oefenen lichaamsgericht. We zullen dus met elkaar, zeer interactieve avonden beleven. En ook al zijn er boekenkasten vol geschreven over Non dualiteit, verwacht dus niet teveel theorie.

Wat levert het op ?

Na afloop van de drie avonden heb je ervaren dat er altijd een ruimere staat van gewaarzijn is om op terug te vallen. Of beter gezegd, dat die staat van gewaarzijn er altijd al was. Ongeacht de omstandigheden.

Je hebt een dieper contact met, en een beter besef van je lichaam ervaren. Je hebt hierbij ontdekt dat het ontegenzeglijk waar is; Ik ben niet mijn lichaam.

Én je hebt ervaren dat rusten in Non Duaal gewaarzijn niet de eindbestemming is. Dat het eigenlijk het begin is en  daarmee juist een uitnodiging tot leven. Wat wil er bij jou in liefde geleefd worden?

Praktische informatie

Datum:                Di 19 oktober, Di 2 november, Di 16 november

Tijd:                      Van 19:30 tot 22:00. Inloop vanaf 19:15
Locatie:               Centrum Mandira, Maliebaan 70a te Utrecht
Investering:        € 60,- per deelnemer voor drie avonden

  • Eventueel 1 of 2 losse avonden volgen? Dit is alleen mogelijk bij een voldoende aantal deelnemers die de volledige serie aanwezig zijn. Investering € 25,- per avond

Matjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Thee en water natuurlijk ook.

Voor vragen kun je me benaderen via remko.smallenbroek@gmail.com Even bellen kan ook. Ik ben te bereiken op 0643007297

Tickets te verkrijgen via deze link en geven toegang tot het volledige drieluik:

https://hipsy.nl/shop/1058-rusten-in-non-duaal-gewaarzijn-een-drieluik-in-non-dualiteit

  • Zou je graag 1 of 2 losse avonden volgen? Informeer dan even bij mij naar de mogelijkheden.

Hopelijk zie ik je tijdens het drieluik!

Mooie dag,

Remko Smallenbroek

Bardo Coaching

Contact Remko Smallenbroek Coaching & Art