Regressie therapie en creatieve workshop omgeving Utrecht

Workshop mogelijkheden

  • Aboriginal Art
  • Schilderen vanuit je intuïtie

Alle workshops zijn maatwerk. Tijdsduur en exacte inhoud zullen in samenspraak met elkaar worden afgestemd.

De workshops zijn geschikt voor

  • Kinderen en volwassenen
  • Festivals
  • Bedrijven
  • Groepen

Workshop Aboriginal Art

Ik nodig jullie van harte uit om samen met mij jouw eigen Aboriginal kunstwerk te komen maken. Op deze dag gaan we gebruik maken van de door Aboriginals geïnspireerde dot art schildertechniek (oftewel we gaan stippelen). Deze techniek is heel makkelijk en snel door iedereen aan te leren en is daarom geschikt voor schilders van ieder denkbaar niveau. Ervaring is dus niet nodig. Dit is echt iets in de categorie “Iedereen kan schilderen”.

We gaan ons tijdens het schilderen niet richten op details, (je hoeft bijvoorbeeld geen realistisch portret te schilderen) maar vanuit verbinding met onze intuïtie laten we ons vooral inspireren op het gebied van kleur, vorm en gevoel. De uitnodiging is om zo blanco mogelijk naar de workshop te komen. Geen plannen maar het moment laten bepalen.

Na een korte inleiding, met een introductie over de achtergrond van de Aboriginal kunst, gaan we van start, waarbij je aan het eind van de middag met je eigen, op een houtenpaneel geschilderde, kunstwerk naar huis zult gaan.

Het lijkt mij heel gaaf om mijn ervaringen met jullie te kunnen delen en elkaar te ontmoeten tijdens het maken van je eigen kunstwerk.

Creatieve coaching workshop, Aboriginal Art in Driebergen-Rijsenburg